Garnalen laksa bowl

Benodigdheden voor 2 personen

  • 2 eetlepels gele currypasta
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 1 eetlepel Thaise vissaus
  • 500 milliliter groentebouillon
  • 2 stronken paksoi (in reepjes)
  • 100 gram rijstmie of 100 gram noedels
  • 1 limoen (in parten)
  • 150 gram cocktailgarnalen
  • 2 takjes munt (fijngehakt)
  • 2 lente-/bosuitjes (in ringen)
  • 1 rode peper (in ringetjes)

Bereiding

Meng in een soeppan de currypasta, kokosmelk, vissaus en bouillon en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de paksoi toe aan de soep en laat nog 5 minuten pruttelen.

Bereid intussen de noedels. Schep de noedels in 2 kommen. Breng de bouillon op smaak met het sap van ½ limoen en schenk de soep over de noedels.

Vlak voor het opdienen de garnalen erdoor roeren

Garneer met de , munt, bosui en rode peper naar smaak. Serveer met de overige limoenpartjes.

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *