Bistecca alla Diavola

Benodigdheden voor 4 personen

  • 100 milliliter olijfolie
  • 1 bol knoflook
  • 2 rode pepers (in ringen)
  • 1 eetlepel rozemarijn (gehakt)
  • 4 biefstukken (à 125 g)

Bereiding

Halveer de bol knoflook horizontaal. Schenk de olijfolie in een koekenpan en leg hierin de knoflookhelften met de gesneden kant naar beneden. Leg de rode pepers erbij en verwarm 20 minuten op de laagste stand. Druk de knoflookpulp uit de bollen en leg deze terug in de olie. Bestrijk de biefstukken met een beetje van deze peper-knoflookolie en bestrooi met zout en rozemarijn. Rooster de biefstuk in een hete grillpan circa 2 minuten per kant. Serveer het vlees met de rest van de peper-knoflookolie.

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *