Franse Traybake

Benodigdheden voor 2 personen

  • 450 gram aardappelpartjes (voorgekookt met schil)
  • 1 courgette in blokjes
  • 1 venkel in ringen gesneden
  • 4 chipolata worstjes
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 250 gram kerstomaatjes gehalveerd
  • 1 eetlepel Provençaalse kruiden

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Verdeel de voorgekookte aardappelen over de bakplaat. Snij de courgette in blokjes. Halveer de venkel en snijd de helften in ringen. Snijd elk worstje in 3 stukken. Meng de knoflook, olijfolie, Provençaalse kruiden, zout en peper door elkaar. Leg de groenten, aardappelen, worstjes en de tomaatjes op de bakplaat en besprenkel met de kruidenolie en hussel alles goed door elkaar. Bak 25-30 minuten in het midden van de oven.

TERUG