OVER ONS

 

Over ons!

Wij stellen ons graag even voor!

Al jaren zijn we een stel en beiden hebben we veel hobby’s. Toch is er één hobby die we samen delen.

We hebben een passie voor koken en zijn altijd op zoek naar lekkere, maar vooral ook gezonde recepten. Gelukkig zitten we niet in elkaars vaarwater, want Ruud zijn specialisatie is de Zuid Europese keuken en ik ben toch meer van de Aziatische keuken.

Tijdens onze vakanties speuren we steeds weer naar nieuwe producten, specerijen en recepten en het blijft een uitdaging om iets nieuws te ontdekken. We vinden het belangrijk om elke dag afwisselend en gezond te koken. Daarnaast willen we mensen leren hoe snel je een gezonde maaltijd op tafel zet. Vaak maak je sneller een maaltijd klaar met verse groenten en vis of vlees in plaats van het open scheuren van een pakje of zakje. Wij gaan altijd voor verse ingrediënten.

Samen met familie en vrienden rond de tafel zitten en genieten van een etentje is het ultieme gevoel van gezelligheid. Een goed gezelschap, lekker eten en een goede fles wijn maakt het leven mooi!

In de loop van de tijd hebben we veel recepten verzameld en gepubliceerd en er zullen er nog vele volgen. Al onze ontdekkingen en wetenswaardigheden kun je op onze site vinden. We wensen jullie veel plezier bij het koken van onze recepten, maar vooral ook bij het eten van al deze heerlijkheden.

Als jullie een recept uitgeprobeerd hebben, laat dat een reactie achter. Wij horen graag of het lekker was en tips zijn altijd welkom.

Smakelijk eten!

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *