Tastethat
A taste of life
Menu
Ga naar de inhoud
BLOG
Cataplana
Iberico Secreto
NDUJA
Nduja
Voedselindustrie
KRUIDEN ZELF MAKEN
Bobotie kruiden
Cajunkruiden
Chaat masala kruiden
Griekse kruiden
Harissa kruiden
Italiaanse kruiden
Mex Tex Kruiden
Mexicaanse Picadillo
Oosterse kruiden
Paella kruiden
Piri-Piri kruiden
Provinciaalse kruiden
Ras el Hanout
Shoarma kruiden
Vadouvan Kruiden
MUZIEK TERWIJL U KOOKT
OVER ONS
RECEPTEN
AMUSE
Courgette cappuccino
Garnalen cappuccino
Heldere Thaise Runderbouillion
Instant Orgasm
Thaise zoete aardappelsoep
Zalmmousse met zeekraal
AZIË / ZUID-AMERIKA
CHINA
Babi Pangang
Tjap Tjoi
INDIA/PAKISTAN
Bombay Eieren
Chaatsalade
Indiase Butter Chicken (volgens Jaime Oliver)
Indiase gele rijst
Kip Kadai
Kip Korma
Kip Madras
Kip Tandoori
Moeders Kipcurry
Pakistaanse kip jalfrezi
Pilaf met wilde paddenstoelen
Spinazie met cherrytomaatjes
Tikka Masala van Kip
Vindaloo currygerecht uit Goa (India)
Vispakketjes met koriander, kokos en munt
INDONESISCH
Ajam Gomeh
Ajam Pedis
Ajam Peteh Ketjap
Atjar Ketimoen
Ayam Rica
Besengek
Boemboe Bali met Tahoe en Petehbonen
Boemboe Belado
Gado Gado
Kara Udang garnalencurry met krokante gember
Kerrie Vis
Nasi Koening
Oerap
Pindasaus
Rendang
Sajoer Lodeh
Sambal Goreng Boontjes
Sambal Peteh met Oedang
Sate Kambing
Soto Ajam
Soto Mudura (Indonesische soep met rundvlees)
MEXICO
Tortilla lasagna
SURINAME
Kruidige Surinaamse stoofpot
Moksi Alesi
Surinaamse pindasoep
Surinaamse roti
Zoete kip ketjap
THAILAND
Curry met kip, zoete aardappel en kokosrijst
Gamba’s met Aziatische salsa
Garnalen met Paksoi
Inktvis met pikante zwartebonensaus
Pad Thai
Pittige curry van rundvlees en kokos
Rode viscurry met zoete aardappel
Thai chicky in a bowl
Thaise garnalenkoekjes met korianderdip
Thaise gesmoorde kip met kruiden
Thaise kip Siam met rijst
Thaise pompoensoep
Thaise rijstsalade met gember
Thaise salade met garnalen, limoen en pepertjes
Thaise wokschotel
Zwaardvis met limoen en knoflook
VIETNAM
Bo kho uit Vietnam
Chilirijst met kurkuma en koriander
Kip met zoete aardappel en kokosmelk
Stoofpot met steranijs en basilicum
Vietnamese Pho
Vietnamese kip met gember en Paksoi
Zeebaars met een saus van kokosmelk met gember, steranijs, cashewnoten en basilicum
Zoetzure komkommer met chilipepers, koriander en munt
BIJGERECHTEN
Aardappel Groenten Ratatouille
Aardappeltaart met rozemarijn en pancetta
Asperges met Pecorino en Pancetta
Broccoli-erwtenpuree met munt
Courgette uit de oven
Courgettes met Spaanse peper en Citroen
Geroosterde paprika’s met ansjovis
Geroosterde balsamicotomaten met Bosui en Basilicum
Geroosterde Groenten
Geroosterde Paprika’s met Feta
Gestoofde Okra met Tomaten
Lamsoor
Lamsoor met zongedroogde Tomaten
Lichtgekruide Aardappelpuree
Mediterrane Aardappelpuree
Mexicaanse gepofte aardappel
Sperziebonen met Champignons en Knoflook
Taboulé
Tros Tomaten uit de oven
Venkel stamppot met zoete aardappel en shitake
Witte kool salade
Zeekraal met Tomaat en Knoflook
BOWLS
Aziatische bowl met pindadressing
Garnalen laksa bowl
Ingrid’s gado gado bowl
Mexicaanse Bowl met gehakt en avocado
Noedel-bowl met kip en romige pindadressing
Rudi’s kip Teriyaki fantasie Bowl
HOOFDGERECHTEN
KIP
Cocq Au Vin
Crunchy Chicken
Gegratineerde kip in Salie-tomatensaus
Griekse Traybake
Kip cashew
Kip met Pancetta Salie en Rozemarijn
Kiptajine met gepekelde citroen
Marokkaanse kip
Mexicaanse Trybake
Piri Piri Kip
Pollo ala Cacciatore
Quinoa met zwarte bonen, mais en kip
Spaanse Traybake
Zuid Amerikaanse kip
VIS
Botervis met Mangosaus
Cataplana met Vis
Ceviche van Kabeljauwhaas
Crispy kokosgarnalen met sesam aioli en bonensalade
Gebakken harissa zalm met broccoli en bulgur
Gegrilde Tonijn met Limoen Koriander Mayonaise
Gegrilde zwaardvis met salsa Di Giovanna
GELAKTE ZEEBAARSFILET MET GARNALENSPIES IN VENKELSAUS
Inktvis gevuld met Feta
Kabeljauw in een zalig korstje
Kabeljauw met geroosterde tomaatjes, cannellinibonen en olijven
Marokkaanse vistajine
Mexicaanse ovenschotel met Victoriabaars
Pasta van courgette met zeekraal en garnalen
ROMIGE TAGLIATELLE MET ZALM
Roodbaars in Tomtensaus
Scampi’s in tomaten feta saus
Sticky Mangogarnalen
Sticky zalm met miehoensalade
Stoofschotel met witte vis en spicy saus
Tonijn bereid op Siciliaanse wijze
Tonijnsteak met sesam en groente uit de wok
Viscurry met Paprika en Gember
Vispakketjes met sinaasappel en tijm
Waanzinnige Visstoofschotel
Zalm in kokossause met noedelsalade
Zalmfilet met Bieslook en Mierikswortelcreme
Zeebaars met sinaasappel marinade
Zeewolf met Pancetta
VLEES
Bistecca alla Diavola
Franse Traybake
Fricandeau met rosé en grove Mosterd
Gevulde Courgette met Gehakt en Feta
Griekse gehaktballen met feta en kaneel
Ingepakte biefstukjes met Parmezaanse aardappeltjes
Kalfs Saltimbocca
Lamsgehakt gevuld met Feta
Lamsgehakt gevuld met feta
Marokkaanse Kefta Tajine
Onovertroffen Hamburger
Humus
Piccata van varkenshaas
Quiche met paprika en champigions
Ruud’s stevige Chili Con Carne
Shakshuka uit de oven met Chorizo
Sloppy Joe’s
Steak Chimichurri
Stifado
Stoofpot van Chorizo en witte bonen
Vlaamse stoof
Youvetsi
NAGERECHTEN
Ananas crème met kokos en Meloen
Caramelijs met bacon crumble en een krokant koekje
Chocolademousse
Citroenmousse met limoncello
Citroensyllabub
Citroentaart van Ricotta en Limoencello
Crème brûlée van kokos
Frambozen Sgroppino
Limoencello
limoncello Tiramisu
Mojitomousse
My heavenly milkshake
Smeltende Chocoladecakejes
Snelle Toetje
Spicy Chocolademousse
Tiramisu
Zabaione
ONTBIJT & LUNCH
Bananenbrood met havermout
Cruesli
PASTA
Cannelloni gevuld met Ricotta en Basilicum
Lasagne al forno
Pasta Caprese
Pasta met Artisjok en geroosterde Knoflook
Pasta met Asperges en Serranoham
Pasta met Garnalen en Zeekraal
Pasta met Kip en Feta
Pasta met Kip en Kaneel
Pasta met Knoflookroomsaus
Pasta met Paddenstoelen en Pepers
Pasta met Venkel en Salami
Pasta Puttanesca
Pasta Vongole
Schelpjes Pasta met Bimi
Tortellini met paprikacrème
Tortellinie gevuld met ricotta met een saus van gestoofde haas
RIJST & QUINOA
Broccolisalade met quinoa en sesamdressing
Griekse Orzo salade
Jambalaya met kip, chorizo en garnalen
New Orleans Dirty Rice
New Orleans Gumbo
Quinoa met halloumi en peultjes
Rijst met Bospaddestolen
Rijst met Chorizo en Garnalen
Risotto met Asperges
Risotto met Asperges Munt en Citroen
Risotto met basilicum
Risotto met Courgette en gerookte Zalm
Risotto met rode wijn en Kippenlevers
Risotto met Venkel en Pancetta
Saffraanrisotto met Garnalen en Inktvis
SALADES
Bonte rucolasalade
Mangosalade met warm gerookte zalm
Panzanella met sardientjes en olijven
Salade met Avocado en Kippenlevers
Salade met gerookte Zalm
Salade met Komijnkip en romige kerrie limoendressing
Salade met Spekjes en Geitenkass
Salade van Toscaans brood Tomaat en Paprika
Thai beef salade
Thaise Salade met Garnalen Limoen en Pepertjes
SAUZEN & DIPS
Aioli met Gember en Sesam
Avocado dressing
Blue cheese dressing
Cognacsaus
Cranberrysaus
Feta dip van geroosterde paprika
Honing-tijmsaus
Hummus
Piri piri-saus
Refried beans
Roquefortsaus
Rozemarijnsaus
Rudi’s hamburger saus
Ruud’s knoflook dressing
Ruud’s knoflooksaus
Sjalotsaus
Tartaarsaus
Thaise Dressing
Thousand Island dressing
Truffelolie met witte balsamico
Tuinbonenhummus
Tzaziki
Wildsaus
Woksaus met honing & gember
SOEPEN
Bloomkoolsoep met Chorizo en Truffelolie
BLT Soep
Broccolisoep met Blauwe Schimmelkaas
Bruinebonensoep met Chorizo
Courgettesoep met mais en koriander
Gazpacho
Gele Paprika soep met gember,kurkuma en kerrie
Harira soep
Hongaarse goulashsoep
Kip in gemberbouillon met paksoi
Knoflooksoep
Laksa met garnalen
Linzensoep met pompoen en feta
Marokkaanse kikkererwten soep
Mexicaanse tortillasoep
Mijn Astoriasoep
Minestrone Soep
Paddenstoelenminestrone met Knoflookcrostini
Pikant-zure soep (Suan La Tang)
Pittige maïssoep
Ruuds overheerlijke Thai kippensoep
Saffraansoep met pastis en rivierkreeftjes
Spaanse knoflooksoep met ei en gesmolten kaas
Spinaziesoep met geroosterde kikkererwten
Thaise waterzooi
Tom Yum Kung
Tomatensoep met inktvis, garnalen en chorizo
Venkelsoep met dille
Venkelsoep met witte bonen
Watermeloengazpacho
Wilde paddestoelensoep met pancetta
Witte bonen – knoflooksoep
Zuppa di Pesce (vissoep)
VEGETARISCH
Aardappel-Aspergesalade met gepocheerd ei
Griekse Frittata
Linzen Dahl
Linzenstoof met courgette
Mexicaanse Shakshuka met feta en Jalepeno
Orzo met salie, paddenstoelen en gorgonzola
Ovenschotel met feta, tomaat, asperges en olijven
Parelcouscous met pesto en broccoli
Parelcouscous-salade met bietjes en Feta
Portobelloburger met Mozzarella
Vegetarische linzenburger
Vietnamese omelet met wokgroenten
VOORGERECHTEN
Advocadomousse met gerookte Zalm
Avocadomousse met gerookte zalm
Carpaggio van Seranoham
Ceviche van Tonijn met watermeloen
Champignon a la escargots
Champignons met gesmolten Mozzarella en Tijm
Coquilles met aardappelcrème en vispareltjes
Coquilles met een crème van pompoen
Garnalen in een kruidige kokossaus
Garnalen in Knoflook roomsaus
GEROOSTERDE VENKEL MET GARNALEN EN MANGOSALSA
Gevulde Courgetterolletjes
Ingrid’s beroemde Garnalencocktail
Kip in een sesamjasje
Tomaat met Feta uit de oven
Tongfilet in een badje van cappuccino
Tonijn op een bedje van ingelegde gember
Torentje van avocado en rode bieten
Turkse paprika gevuld met feta
Vitello Tonnato
RECEPTEN OP VIDEO
RESTAURANT REVIEWS
BEZOCHTE RESTAURANTS
’t Zusje Vlijmen
Bo & Ro
Class by Jofel
De Heeren van Zoetermeer
Delphi
Eeterij De Dungense Brug
Four Seasons
Heinde Zoetermeer
Hoeve Kromwijk
In den Walcherschen Dolphijn
La.Cubanita
Louisiana
Mr. Xi
Parthenon
PuuRR aan de Dobbe
Restaurant Achteraf
Restaurant BurgerZaken
Restaurant Posthoorn
Tot Zo
Visrestaurant Crabbetje Leiden
Zalmhuis Rotterdam
WEETJES
Bijenpollen
INDONESISCH KRUIDENWIJZER
Inktvis
Meer weetjes over citroen
Terug van weggeweest, havermout!
Wat kan je allemaal doen met citroen?
Zoeken naar:
Galerij
Archieven
Welkom op Taste That
A taste of life