Schelpjes Pasta met Bimi

Schelpjes-pasta-met-Bimi

Benodigdheden voor 4 personen

  • 400 g Bimi grof gesneden (met steel en al)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 verse chilipeper, ontpit en fijngehakt
  • 300 g schelpjes pasta
  • zout
  • Parmezaan of pecorino vers geraspt

Bereiding

Verhit de olie in een pan, doe de knoflook en chilipeper erbij , bak ze drie minuten, voeg de bimi toe en bak ze in 10 minuten op laag vuur gaar; roer af en toe. Kook intussen de schelpjes pasta in tien minuten in ruim water met wat zout beetgaar. Laat ze uitlekken en roer ze door de bimi. Geef er Parmezaan of pecorino bij.

Tip

Strooi ruim kaas, dat geeft dit gerecht een extra lekkere smaak . Je kunt dit gerecht afwisselen met allerlei groenten (bijvoorbeeld broccoli, courgette etc.)

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *