Pasta Caprese

Benodigdheden voor 2 personen

  • 150 gram pasta (penne of spiraaltjes)
  • 1 bouillonblokje (groente of vlees)
  • 1 bol buffelmozzarella
  • 4 tomaten
  • handvol verse basilicum
  • vers gemalen peper en zout
  • 1 theelepel gemengde gedroogde Italiaanse kruiden
  • eetlepel olijfolie

Bereiding

Kook de pasta volgens de voorschriften in water met het bouillonblokje. Snijdt intussen de tomaten en mozzarella in kleine blokjes. Snipper de basilicum grof. Doe de tomaten, mozzarella, basilicum, peper, zout en Italiaanse kruiden in een kom en meng goed. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Zet de pan terug op het gas (laagste stand) en meng het tomatenmengsel door de pasta met een eetlepel olijfolie. Roer goed door circa 1 minuut en serveer direct. De pasta is dan lauwwarm.

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *