Frambozen Sgroppino

Frambozen-Sgroppino

Ingrediënten voor 4 personen

  • 125 ml slagroom
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 bak bosvruchten sorbetijs (500 ml)
  • 1/2 fles prosecco
  • 4 eetlepels Tequila (of wodka)
  • 1 bakje frambozen
  • enkele blaadjes munt

Bereiding

Klop de slagroom met de suiker stijf. Meng met de staafmixer het bosvruchten sorbetijs, de prosecco en de Tequila tot een mengsel met een stevige, maar toch luchtige vloeibare structuur. Schenk de sgroppino in rechte hoge glazen of whiskyglazen. Schep de slagroom in aparte glaasjes, garneer met de frambozen en de blaadjes munt en serveer het bij de scroppino voor een extra zoet accent. Serveer direct.

Tip

Vervang de bosvruchten sorbetijs voor citroen sorbetijs en de Tequila voor Limoencello

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *