Garnalen met Paksoi

Benodigdheden voor 2 personen

  • 300 gram paksoi
  • 1 eetlepel zonnebloem olie
  • stukje verse gember van ongeveer 4cm
  • 1 rode peper in ringen zonder zaad
  • 6 lente-uitjes fijn gesneden
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 flinke hand vol middel grote garnalen
  • 2 tenen knoflook
  • sap van een 1/2 limoen

Bereiding

Verhit de wok tot hij heet is en roerbak in de olie de gember, de rode peper en de knoflook ongeveer 2 minuten. Voeg de garnalen toe en roerbak ca 2 minuten. Voeg dan de lente-ui, paksoi, oestersaus, sojasaus toe en roerbak nog ca 3 minuten. Breng op smaak met limoensap. Direct opdienen.

 

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *