Tastethat

A taste of life

Ga naar de inhoud
  • BLOG
    • Cataplana
    • Iberico Secreto
    • NDUJA
      • Nduja
    • Voedselindustrie
  • KRUIDEN ZELF MAKEN
    • Bobotie kruiden
    • Cajunkruiden
    • Chaat masala kruiden
    • Griekse kruiden
    • Harissa kruiden
    • Italiaanse kruiden
    • Mex Tex Kruiden
    • Mexicaanse Picadillo
    • Oosterse kruiden
    • Paella kruiden
    • Piri-Piri kruiden
    • Provinciaalse kruiden
    • Ras el Hanout
    • Shoarma kruiden
    • Vadouvan Kruiden
  • MUZIEK TERWIJL U KOOKT
  • OVER ONS
  • RECEPTEN
    • AMUSE
      • Courgette cappuccino
      • Garnalen cappuccino
      • Heldere Thaise Runderbouillion
      • Instant Orgasm
      • Thaise zoete aardappelsoep
      • Zalmmousse met zeekraal
    • AZIË / ZUID-AMERIKA
      • CHINA
        • Babi Pangang
        • Tjap Tjoi
      • INDIA/PAKISTAN
        • Bombay Eieren
        • Chaatsalade
        • Indiase Butter Chicken (volgens Jaime Oliver)
        • Indiase gele rijst
        • Kip Kadai
        • Kip Korma
        • Kip Madras
        • Kip Tandoori
        • Moeders Kipcurry
        • Pakistaanse kip jalfrezi
        • Pilaf met wilde paddenstoelen
        • Spinazie met cherrytomaatjes
        • Tikka Masala van Kip
        • Vindaloo currygerecht uit Goa (India)
        • Vispakketjes met koriander, kokos en munt
      • INDONESISCH
        • Ajam Gomeh
        • Ajam Pedis
        • Ajam Peteh Ketjap
        • Atjar Ketimoen
        • Ayam Rica
        • Besengek
        • Boemboe Bali met Tahoe en Petehbonen
        • Boemboe Belado
        • Gado Gado
        • Kara Udang garnalencurry met krokante gember
        • Kerrie Vis
        • Nasi Koening
        • Oerap
        • Pindasaus
        • Rendang
        • Sajoer Lodeh
        • Sambal Goreng Boontjes
        • Sambal Peteh met Oedang
        • Sate Kambing
        • Soto Ajam
        • Soto Mudura (Indonesische soep met rundvlees)
      • MEXICO
        • Tortilla lasagna
      • SURINAME
        • Kruidige Surinaamse stoofpot
        • Moksi Alesi
        • Surinaamse pindasoep
        • Surinaamse roti
        • Zoete kip ketjap
      • THAILAND
        • Curry met garnalen
        • Curry met kip, zoete aardappel en kokosrijst
        • Gamba’s met Aziatische salsa
        • Garnalen met Paksoi
        • Inktvis met pikante zwartebonensaus
        • Pad Thai
        • Pittige curry van rundvlees en kokos
        • Rode viscurry met zoete aardappel
        • Thai chicky in a bowl
        • Thaise garnalenkoekjes met korianderdip
        • Thaise gesmoorde kip met kruiden
        • Thaise kip Siam met rijst
        • Thaise pompoensoep
        • Thaise rijstsalade met gember
        • Thaise salade met garnalen, limoen en pepertjes
        • Thaise wokschotel
        • Zwaardvis met limoen en knoflook
      • VIETNAM
        • Bo kho uit Vietnam
        • Chilirijst met kurkuma en koriander
        • Kip met zoete aardappel en kokosmelk
        • Stoofpot met steranijs en basilicum
        • Viet­na­me­se Pho
        • Vietnamese kip met gember en Paksoi
        • Zeebaars met een saus van kokosmelk met gember, steranijs, cashewnoten en basilicum
        • Zoetzure komkommer met chilipepers, koriander en munt
    • BIJGERECHTEN
      • Aardappel Groenten Ratatouille
      • Aardappeltaart met rozemarijn en pancetta
      • Asperges met Pecorino en Pancetta
      • Broccoli-erwtenpuree met munt
      • Courgette uit de oven
      • Courgettes met Spaanse peper en Citroen
      • Geroosterde paprika’s met ansjovis
      • Geroosterde balsamicotomaten met Bosui en Basilicum
      • Geroosterde Groenten
      • Geroosterde Paprika’s met Feta
      • Gestoofde Okra met Tomaten
      • Lamsoor
      • Lamsoor met zongedroogde Tomaten
      • Lichtgekruide Aardappelpuree
      • Mediterrane Aardappelpuree
      • Mexicaanse gepofte aardappel
      • Sperziebonen met Champignons en Knoflook
      • Taboulé
      • Tros Tomaten uit de oven
      • Venkel stamppot met zoete aardappel en shitake
      • Witte kool salade
      • Zeekraal met Tomaat en Knoflook
    • BOWLS
      • Aziatische bowl met pindadressing
      • Garnalen laksa bowl
      • Ingrid’s gado gado bowl
      • Mexicaanse Bowl met gehakt en avocado
      • Noedel-bowl met kip en romige pindadressing
      • Rudi’s kip Teriyaki fantasie Bowl
    • HOOFDGERECHTEN
      • KIP
        • Cocq Au Vin
        • Crunchy Chicken
        • Gegratineerde kip in Salie-tomatensaus
        • Griekse Traybake
        • Kip cashew
        • Kip met Pancetta Salie en Rozemarijn
        • Kiptajine met gepekelde citroen
        • Marokkaanse kip
        • Mexicaanse Trybake
        • Piri Piri Kip
        • Pollo ala Cacciatore
        • Quinoa met zwarte bonen, mais en kip
        • Spaanse Traybake
        • Zuid Amerikaanse kip
      • VLEES
        • Bistecca alla Diavola
        • Franse Traybake
        • Fricandeau met rosé en grove Mosterd
        • Gevulde Courgette met Gehakt en Feta
        • Griekse gehaktballen met feta en kaneel
        • Ingepakte biefstukjes met Parmezaanse aardappeltjes
        • Kalfs Saltimbocca
        • Lamsgehakt gevuld met Feta
        • Lamsgehakt gevuld met feta
        • Marokkaanse Kefta Tajine
        • Onovertroffen Hamburger
          • Humus
        • Piccata van varkenshaas
        • Quiche met paprika en champigions
        • Ruud’s stevige Chili Con Carne
        • Shakshuka uit de oven met Chorizo
        • Sloppy Joe’s
        • Steak Chimichurri
        • Stifado
        • Stoofpot van Chorizo en witte bonen
        • Vlaamse stoof
        • Youvetsi
    • NAGERECHTEN
      • Advocaatmousse met mascarpone
      • Ananas crème met kokos en Meloen
      • Caramelijs met bacon crumble en een krokant koekje
      • Chocolademousse
      • Citroenmousse met limoncello
      • Citroensyllabub
      • Citroentaart van Ricotta en Limoencello
      • Crè­me brûlée van ko­kos
      • Frambozen Sgroppino
      • Limoencello
      • limoncello Tiramisu
      • Mojitomousse
      • My heavenly milkshake
      • Smeltende Chocoladecakejes
      • Snelle Toetje
      • Spicy Chocolademousse
      • Tiramisu
      • Zabaione
    • ONTBIJT & LUNCH
      • Bananenbrood met havermout
      • Cruesli
    • PASTA
      • Cannelloni gevuld met Ricotta en Basilicum
      • Lasagne al forno
      • Pasta Caprese
      • Pasta met Artisjok en geroosterde Knoflook
      • Pasta met Asperges en Serranoham
      • Pasta met Garnalen en Zeekraal
      • Pasta met Kip en Feta
      • Pasta met Kip en Kaneel
      • Pasta met Knoflookroomsaus
      • Pasta met Paddenstoelen en Pepers
      • Pasta met Venkel en Salami
      • Pasta Puttanesca
      • Pasta Vongole
      • Schelpjes Pasta met Bimi
      • Tortellini met paprikacrème
      • Tortellinie gevuld met ricotta met een saus van gestoofde haas
    • RIJST & QUINOA
      • Broccolisalade met quinoa en sesamdressing
      • Griekse Orzo salade
      • Jambalaya met kip, chorizo en garnalen
      • New Orleans Dirty Rice
      • New Orleans Gumbo
      • Quinoa met hal­lou­mi en peul­tjes
      • Rijst met Bospaddestolen
      • Rijst met Chorizo en Garnalen
      • Risotto met Asperges
      • Risotto met Asperges Munt en Citroen
      • Risotto met basilicum
      • Risotto met Courgette en gerookte Zalm
      • Risotto met rode wijn en Kippenlevers
      • Risotto met Venkel en Pancetta
      • Risotto met venkel,recotta en Spaanse peper
      • Saffraanrisotto met Garnalen en Inktvis
    • SALADES
      • Bonte rucolasalade
      • Mangosalade met warm gerookte zalm
      • Panzanella met sardientjes en olijven
      • Salade met Avocado en Kippenlevers
      • Salade met gerookte Zalm
      • Salade met Komijnkip en romige kerrie limoendressing
      • Salade met Spekjes en Geitenkass
      • Salade van Toscaans brood Tomaat en Paprika
      • Thai beef salade
      • Thaise Salade met Garnalen Limoen en Pepertjes
    • SAUZEN & DIPS
      • Aioli met Gember en Sesam
      • Avocado dressing
      • Blue cheese dressing
      • Cognacsaus
      • Cranberrysaus
      • Feta dip van geroosterde paprika
      • Honing-tijmsaus
      • Hummus
      • Piri piri-saus
      • Refried beans
      • Roquefortsaus
      • Rozemarijnsaus
      • Rudi’s hamburger saus
      • Ruud’s knoflook dressing
      • Ruud’s knoflooksaus
      • Sjalotsaus
      • Tartaarsaus
      • Thaise Dressing
      • Thousand Island dressing
      • Truffelolie met witte balsamico
      • Tuinbonenhummus
      • Tzaziki
      • Wildsaus
      • Woksaus met honing & gember
    • SOEPEN
      • Bloomkoolsoep met Chorizo en Truffelolie
      • BLT Soep
      • Broccolisoep met Blauwe Schimmelkaas
      • Bruinebonensoep met Chorizo
      • Courgettesoep met mais en koriander
      • Gazpacho
      • Gele Paprika soep met gember,kurkuma en kerrie
      • Harira soep
      • Hongaarse goulashsoep
      • Kip in gemberbouillon met paksoi
      • Knoflooksoep
      • Laksa met garnalen
      • Linzensoep met pompoen en feta
      • Marokkaanse kikkererwten soep
      • Mexicaanse tortillasoep
      • Minestrone Soep
      • Paddenstoelenminestrone met Knoflookcrostini
      • Pikant-zure soep (Suan La Tang)
      • Pittige maïssoep
      • Ruuds overheerlijke Thai kippensoep
      • Saffraansoep met pastis en rivierkreeftjes
      • Spaanse knoflooksoep met ei en gesmolten kaas
      • Spinaziesoep met geroosterde kikkererwten
      • Thaise waterzooi
      • Tom Yum Kung
      • Tomatensoep met inktvis, garnalen en chorizo
      • Turkse paprika soep
      • Venkelsoep met dille
      • Venkelsoep met witte bonen
      • Watermeloengazpacho
      • Wilde paddestoelensoep met pancetta
      • Witte bonen – knoflooksoep
      • Zuppa di Pesce (vissoep)
    • VEGETARISCH
      • Aardappel-Aspergesalade met gepocheerd ei
      • Griekse Frittata
      • Linzen Dahl
      • Linzenstoof met courgette
      • Mexicaanse Shakshuka met feta en Jalepeno
      • Orzo met salie, paddenstoelen en gorgonzola
      • Ovenschotel met feta, tomaat, asperges en olijven
      • Parelcouscous met pesto en broccoli
      • Parelcouscous-salade met bietjes en Feta
      • Portobelloburger met Mozzarella
      • Vegetarische linzenburger
      • Vietnamese omelet met wokgroenten
    • VOORGERECHTEN
      • Advocadomousse met gerookte Zalm
      • Avocadomousse met gerookte zalm
      • Carpaggio van Seranoham
      • Ceviche van Tonijn met watermeloen
      • Champignon a la escargots
      • Champignons met gesmolten Mozzarella en Tijm
      • Coquilles met aardappelcrème en vispareltjes
      • Coquilles met een crème van pompoen
      • Garnalen in een kruidige kokossaus
      • Garnalen in Knoflook roomsaus
      • Gebakken ricotta met tomatensalade
      • GEROOSTERDE VENKEL MET GARNALEN EN MANGOSALSA
      • Gevulde Courgetterolletjes
      • Ingrid’s beroemde Garnalencocktail
      • Kip in een sesamjasje
      • Tomaat met Feta uit de oven
      • Tongfilet in een badje van cappuccino
      • Tonijn op een bedje van ingelegde gember
      • Tonijntartaar met avocado en wasabimayonaise 
      • Torentje van avocado en rode bieten
      • Turkse paprika gevuld met feta
      • VIS
        • Botervis met Mangosaus
        • Cataplana met Vis
        • Ceviche van Kabeljauwhaas
        • Crispy kokosgarnalen met sesam aioli en bonensalade
        • Gebakken harissa zalm met broccoli en bulgur
        • Gegrilde Tonijn met Limoen Koriander Mayonaise
        • Gegrilde zwaardvis met salsa Di Giovanna
        • GELAKTE ZEEBAARSFILET MET GARNALENSPIES IN VENKELSAUS
        • Inktvis gevuld met Feta
        • Kabeljauw in een zalig korstje
        • Kabeljauw met geroosterde tomaatjes, cannellinibonen en olijven
        • Marokkaanse vistajine
        • Mexicaanse ovenschotel met Victoriabaars
        • Pasta van courgette met zeekraal en garnalen
        • ROMIGE TAGLIATELLE MET ZALM
        • Roodbaars in Tomtensaus
        • Scampi’s in tomaten feta saus
        • Sticky Mangogarnalen
        • Sticky zalm met miehoensalade
        • Stoofschotel met witte vis en spicy saus
        • Tonijn bereid op Siciliaanse wijze
        • Tonijnsteak met sesam en groente uit de wok
        • Viscurry met Paprika en Gember
        • Vispakketjes met sinaasappel en tijm
        • Waanzinnige Visstoofschotel
        • Zalm in kokossause met noedelsalade
        • Zalmfilet met Bieslook en Mierikswortelcreme
        • Zeebaars met sinaasappel marinade
        • Zeewolf met Pancetta
      • Vitello Tonnato
  • RECEPTEN OP VIDEO
  • RESTAURANT REVIEWS
    • BEZOCHTE RESTAURANTS
      • ’t Zusje Vlijmen
      • Bo & Ro
      • Class by Jofel
      • De Heeren van Zoetermeer
      • Delphi
      • Eeterij De Dungense Brug
      • Four Seasons
      • Heinde Zoetermeer
      • Hoeve Kromwijk
      • In den Walcherschen Dolphijn
      • La.Cubanita
      • Louisiana
      • Mr. Xi
      • Parthenon
      • PuuRR aan de Dobbe
      • Restaurant Achteraf
      • Restaurant BurgerZaken
      • Restaurant Posthoorn
      • Tot Zo
      • Visrestaurant Crabbetje Leiden
      • Zalmhuis Rotterdam
  • WEETJES
    • Bijenpollen
    • INDONESISCH KRUIDENWIJZER
    • Inktvis
    • Meer weetjes over citroen
    • Terug van weggeweest, havermout!
    • Wat kan je allemaal doen met citroen?

Galerij Archieven

Welkom op Taste That

A taste of life

1 januari 2019Geen categorieStung Een reactie plaatsen
Ondersteund door WordPress