Tastethat

A taste of life

Ga naar de inhoud
  • BLOG
    • Cataplana
    • Iberico Secreto
    • NDUJA
      • Nduja
    • Voedselindustrie
  • KRUIDEN ZELF MAKEN
    • Bobotie kruiden
    • Cajunkruiden
    • Chaat masala kruiden
    • Griekse kruiden
    • Harissa kruiden
    • Italiaanse kruiden
    • Mex Tex Kruiden
    • Mexicaanse Picadillo
    • Oosterse kruiden
    • Paella kruiden
    • Piri-Piri kruiden
    • Provinciaalse kruiden
    • Ras el Hanout
    • Shoarma kruiden
    • Vadouvan Kruiden
  • MUZIEK TERWIJL U KOOKT
  • OVER ONS
  • RECEPTEN
    • AMUSE
      • Courgette cappuccino
      • Garnalen cappuccino
      • Heldere Thaise Runderbouillion
      • Instant Orgasm
      • Thaise zoete aardappelsoep
      • Zalmmousse met zeekraal
    • AZIË / ZUID-AMERIKA
      • CHINA
        • Babi Pangang
        • Tjap Tjoi
      • INDIA/PAKISTAN
        • Bombay Eieren
        • Chaatsalade
        • Indiase Butter Chicken (volgens Jaime Oliver)
        • Indiase gele rijst
        • Kip Kadai
        • Kip Korma
        • Kip Madras
        • Kip Tandoori
        • Moeders Kipcurry
        • Pakistaanse kip jalfrezi
        • Pilaf met wilde paddenstoelen
        • Spinazie met cherrytomaatjes
        • Tikka Masala van Kip
        • Vindaloo currygerecht uit Goa (India)
        • Vispakketjes met koriander, kokos en munt
      • INDONESISCH
        • Ajam Gomeh
        • Ajam Pedis
        • Ajam Peteh Ketjap
        • Atjar Ketimoen
        • Ayam Rica
        • Besengek
        • Boemboe Bali met Tahoe en Petehbonen
        • Boemboe Belado
        • Gado Gado
        • Kara Udang garnalencurry met krokante gember
        • Kerrie Vis
        • Nasi Koening
        • Oerap
        • Pindasaus
        • Rendang
        • Sajoer Lodeh
        • Sambal Goreng Boontjes
        • Sambal Peteh met Oedang
        • Sate Kambing
        • Soto Ajam
        • Soto Mudura (Indonesische soep met rundvlees)
      • MEXICO
        • Tortilla lasagna
      • SURINAME
        • Kruidige Surinaamse stoofpot
        • Moksi Alesi
        • Surinaamse pindasoep
        • Surinaamse roti
        • Zoete kip ketjap
      • THAILAND
        • Curry met garnalen
        • Curry met kip, zoete aardappel en kokosrijst
        • Gamba’s met Aziatische salsa
        • Garnalen met Paksoi
        • Inktvis met pikante zwartebonensaus
        • Pad Thai
        • Pittige curry van rundvlees en kokos
        • Rode viscurry met zoete aardappel
        • Thai chicky in a bowl
        • Thaise garnalenkoekjes met korianderdip
        • Thaise gesmoorde kip met kruiden
        • Thaise kip Siam met rijst
        • Thaise pompoensoep
        • Thaise rijstsalade met gember
        • Thaise salade met garnalen, limoen en pepertjes
        • Thaise wokschotel
        • Zwaardvis met limoen en knoflook
      • VIETNAM
        • Bo kho uit Vietnam
        • Chilirijst met kurkuma en koriander
        • Kip met zoete aardappel en kokosmelk
        • Stoofpot met steranijs en basilicum
        • Viet­na­me­se Pho
        • Vietnamese kip met gember en Paksoi
        • Zeebaars met een saus van kokosmelk met gember, steranijs, cashewnoten en basilicum
        • Zoetzure komkommer met chilipepers, koriander en munt
    • BIJGERECHTEN
      • Aardappel Groenten Ratatouille
      • Aardappeltaart met rozemarijn en pancetta
      • Asperges met Pecorino en Pancetta
      • Broccoli-erwtenpuree met munt
      • Courgette uit de oven
      • Courgettes met Spaanse peper en Citroen
      • Geroosterde paprika’s met ansjovis
      • Geroosterde balsamicotomaten met Bosui en Basilicum
      • Geroosterde Groenten
      • Geroosterde Paprika’s met Feta
      • Gestoofde Okra met Tomaten
      • Lamsoor
      • Lamsoor met zongedroogde Tomaten
      • Lichtgekruide Aardappelpuree
      • Mediterrane Aardappelpuree
      • Mexicaanse gepofte aardappel
      • Sperziebonen met Champignons en Knoflook
      • Taboulé
      • Tros Tomaten uit de oven
      • Venkel stamppot met zoete aardappel en shitake
      • Witte kool salade
      • Zeekraal met Tomaat en Knoflook
    • BOWLS
      • Aziatische bowl met pindadressing
      • Garnalen laksa bowl
      • Ingrid’s gado gado bowl
      • Mexicaanse Bowl met gehakt en avocado
      • Noedel-bowl met kip en romige pindadressing
      • Rudi’s kip Teriyaki fantasie Bowl
    • HOOFDGERECHTEN
      • KIP
        • Cocq Au Vin
        • Crunchy Chicken
        • Gegratineerde kip in Salie-tomatensaus
        • Griekse Traybake
        • Kip cashew
        • Kip met Pancetta Salie en Rozemarijn
        • Kiptajine met gepekelde citroen
        • Marokkaanse kip
        • Mexicaanse Trybake
        • Piri Piri Kip
        • Pollo ala Cacciatore
        • Quinoa met zwarte bonen, mais en kip
        • Spaanse Traybake
        • Zuid Amerikaanse kip
      • VLEES
        • Bistecca alla Diavola
        • Franse Traybake
        • Fricandeau met rosé en grove Mosterd
        • Gevulde Courgette met Gehakt en Feta
        • Griekse gehaktballen met feta en kaneel
        • Ingepakte biefstukjes met Parmezaanse aardappeltjes
        • Kalfs Saltimbocca
        • Lamsgehakt gevuld met Feta
        • Lamsgehakt gevuld met feta
        • Marokkaanse Kefta Tajine
        • Onovertroffen Hamburger
          • Humus
        • Piccata van varkenshaas
        • Quiche met paprika en champigions
        • Ruud’s stevige Chili Con Carne
        • Shakshuka uit de oven met Chorizo
        • Sloppy Joe’s
        • Steak Chimichurri
        • Stifado
        • Stoofpot van Chorizo en witte bonen
        • Vlaamse stoof
        • Youvetsi
    • NAGERECHTEN
      • Advocaatmousse met mascarpone
      • Ananas crème met kokos en Meloen
      • Caramelijs met bacon crumble en een krokant koekje
      • Chocolademousse
      • Citroenmousse met limoncello
      • Citroensyllabub
      • Citroentaart van Ricotta en Limoencello
      • Crè­me brûlée van ko­kos
      • Frambozen Sgroppino
      • Limoencello
      • limoncello Tiramisu
      • Mojitomousse
      • My heavenly milkshake
      • Smeltende Chocoladecakejes
      • Snelle Toetje
      • Spicy Chocolademousse
      • Tiramisu
      • Zabaione
    • ONTBIJT & LUNCH
      • Bananenbrood met havermout
      • Cruesli
    • PASTA
      • Cannelloni gevuld met Ricotta en Basilicum
      • Lasagne al forno
      • Pasta Caprese
      • Pasta met Artisjok en geroosterde Knoflook
      • Pasta met Asperges en Serranoham
      • Pasta met Garnalen en Zeekraal
      • Pasta met Kip en Feta
      • Pasta met Kip en Kaneel
      • Pasta met Knoflookroomsaus
      • Pasta met Paddenstoelen en Pepers
      • Pasta met Venkel en Salami
      • Pasta Puttanesca
      • Pasta Vongole
      • Schelpjes Pasta met Bimi
      • Tortellini met paprikacrème
      • Tortellinie gevuld met ricotta met een saus van gestoofde haas
    • RIJST & QUINOA
      • Broccolisalade met quinoa en sesamdressing
      • Griekse Orzo salade
      • Jambalaya met kip, chorizo en garnalen
      • New Orleans Dirty Rice
      • New Orleans Gumbo
      • Quinoa met hal­lou­mi en peul­tjes
      • Rijst met Bospaddestolen
      • Rijst met Chorizo en Garnalen
      • Risotto met Asperges
      • Risotto met Asperges Munt en Citroen
      • Risotto met basilicum
      • Risotto met Courgette en gerookte Zalm
      • Risotto met rode wijn en Kippenlevers
      • Risotto met Venkel en Pancetta
      • Risotto met venkel,recotta en Spaanse peper
      • Saffraanrisotto met Garnalen en Inktvis
    • SALADES
      • Bonte rucolasalade
      • Mangosalade met warm gerookte zalm
      • Panzanella met sardientjes en olijven
      • Salade met Avocado en Kippenlevers
      • Salade met gerookte Zalm
      • Salade met Komijnkip en romige kerrie limoendressing
      • Salade met Spekjes en Geitenkass
      • Salade van Toscaans brood Tomaat en Paprika
      • Thai beef salade
      • Thaise Salade met Garnalen Limoen en Pepertjes
    • SAUZEN & DIPS
      • Aioli met Gember en Sesam
      • Avocado dressing
      • Blue cheese dressing
      • Cognacsaus
      • Cranberrysaus
      • Feta dip van geroosterde paprika
      • Honing-tijmsaus
      • Hummus
      • Piri piri-saus
      • Refried beans
      • Roquefortsaus
      • Rozemarijnsaus
      • Rudi’s hamburger saus
      • Ruud’s knoflook dressing
      • Ruud’s knoflooksaus
      • Sjalotsaus
      • Tartaarsaus
      • Thaise Dressing
      • Thousand Island dressing
      • Truffelolie met witte balsamico
      • Tuinbonenhummus
      • Tzaziki
      • Wildsaus
      • Woksaus met honing & gember
    • SOEPEN
      • Bloomkoolsoep met Chorizo en Truffelolie
      • BLT Soep
      • Broccolisoep met Blauwe Schimmelkaas
      • Bruinebonensoep met Chorizo
      • Courgettesoep met mais en koriander
      • Gazpacho
      • Gele Paprika soep met gember,kurkuma en kerrie
      • Harira soep
      • Hongaarse goulashsoep
      • Kip in gemberbouillon met paksoi
      • Knoflooksoep
      • Laksa met garnalen
      • Linzensoep met pompoen en feta
      • Marokkaanse kikkererwten soep
      • Mexicaanse tortillasoep
      • Minestrone Soep
      • Paddenstoelenminestrone met Knoflookcrostini
      • Pikant-zure soep (Suan La Tang)
      • Pittige maïssoep
      • Ruuds overheerlijke Thai kippensoep
      • Saffraansoep met pastis en rivierkreeftjes
      • Spaanse knoflooksoep met ei en gesmolten kaas
      • Spinaziesoep met geroosterde kikkererwten
      • Thaise waterzooi
      • Tom Yum Kung
      • Tomatensoep met inktvis, garnalen en chorizo
      • Turkse paprika soep
      • Venkelsoep met dille
      • Venkelsoep met witte bonen
      • Watermeloengazpacho
      • Wilde paddestoelensoep met pancetta
      • Witte bonen – knoflooksoep
      • Zuppa di Pesce (vissoep)
    • VEGETARISCH
      • Aardappel-Aspergesalade met gepocheerd ei
      • Griekse Frittata
      • Linzen Dahl
      • Linzenstoof met courgette
      • Mexicaanse Shakshuka met feta en Jalepeno
      • Orzo met salie, paddenstoelen en gorgonzola
      • Ovenschotel met feta, tomaat, asperges en olijven
      • Parelcouscous met pesto en broccoli
      • Parelcouscous-salade met bietjes en Feta
      • Portobelloburger met Mozzarella
      • Vegetarische linzenburger
      • Vietnamese omelet met wokgroenten
    • VOORGERECHTEN
      • Advocadomousse met gerookte Zalm
      • Avocadomousse met gerookte zalm
      • Carpaggio van Seranoham
      • Ceviche van Tonijn met watermeloen
      • Champignon a la escargots
      • Champignons met gesmolten Mozzarella en Tijm
      • Coquilles met aardappelcrème en vispareltjes
      • Coquilles met een crème van pompoen
      • Garnalen in een kruidige kokossaus
      • Garnalen in Knoflook roomsaus
      • Gebakken ricotta met tomatensalade
      • GEROOSTERDE VENKEL MET GARNALEN EN MANGOSALSA
      • Gevulde Courgetterolletjes
      • Ingrid’s beroemde Garnalencocktail
      • Kip in een sesamjasje
      • Tomaat met Feta uit de oven
      • Tongfilet in een badje van cappuccino
      • Tonijn op een bedje van ingelegde gember
      • Tonijntartaar met avocado en wasabimayonaise 
      • Torentje van avocado en rode bieten
      • Turkse paprika gevuld met feta
      • VIS
        • Botervis met Mangosaus
        • Cataplana met Vis
        • Ceviche van Kabeljauwhaas
        • Crispy kokosgarnalen met sesam aioli en bonensalade
        • Gebakken harissa zalm met broccoli en bulgur
        • Gegrilde Tonijn met Limoen Koriander Mayonaise
        • Gegrilde zwaardvis met salsa Di Giovanna
        • GELAKTE ZEEBAARSFILET MET GARNALENSPIES IN VENKELSAUS
        • Inktvis gevuld met Feta
        • Kabeljauw in een zalig korstje
        • Kabeljauw met geroosterde tomaatjes, cannellinibonen en olijven
        • Marokkaanse vistajine
        • Mexicaanse ovenschotel met Victoriabaars
        • Pasta van courgette met zeekraal en garnalen
        • ROMIGE TAGLIATELLE MET ZALM
        • Roodbaars in Tomtensaus
        • Scampi’s in tomaten feta saus
        • Sticky Mangogarnalen
        • Sticky zalm met miehoensalade
        • Stoofschotel met witte vis en spicy saus
        • Tonijn bereid op Siciliaanse wijze
        • Tonijnsteak met sesam en groente uit de wok
        • Viscurry met Paprika en Gember
        • Vispakketjes met sinaasappel en tijm
        • Waanzinnige Visstoofschotel
        • Zalm in kokossause met noedelsalade
        • Zalmfilet met Bieslook en Mierikswortelcreme
        • Zeebaars met sinaasappel marinade
        • Zeewolf met Pancetta
      • Vitello Tonnato
  • RECEPTEN OP VIDEO
  • RESTAURANT REVIEWS
    • BEZOCHTE RESTAURANTS
      • ’t Zusje Vlijmen
      • Bo & Ro
      • Class by Jofel
      • De Heeren van Zoetermeer
      • Delphi
      • Eeterij De Dungense Brug
      • Four Seasons
      • Heinde Zoetermeer
      • Hoeve Kromwijk
      • In den Walcherschen Dolphijn
      • La.Cubanita
      • Louisiana
      • Mr. Xi
      • Parthenon
      • PuuRR aan de Dobbe
      • Restaurant Achteraf
      • Restaurant BurgerZaken
      • Restaurant Posthoorn
      • Tot Zo
      • Visrestaurant Crabbetje Leiden
      • Zalmhuis Rotterdam
  • WEETJES
    • Bijenpollen
    • INDONESISCH KRUIDENWIJZER
    • Inktvis
    • Meer weetjes over citroen
    • Terug van weggeweest, havermout!
    • Wat kan je allemaal doen met citroen?

INDIA/PAKISTAN

KIP TANDOORI

INDIASE GELE RIJST

KIP MADRAS

KIP KORMA

VINDALOO

KIP KADAI

TIKKA MASALA VAN KIP

PAKISTAANSE KIP JALFREZI

Chaatsalade

VISPAKKETJES MET KORIANDER, KOKOS EN MUNT

MOEDERS KIPCURRY

PILAF MET WILDE PADDESTOLEN 

BOMBAY – EIEREN

INDIASE BUTTER CHICKEN

Ondersteund door WordPress