Citroenmousse met limoncello

Voor ongeveer 4 normale dessertschaaltjes

  • 8  bastognekoeken
  • 125 gram mascarpone
  • 250 gram slagroom (+ 1 el suiker)
  • rasp van 1 citroen
  • 2 eetlepels citroensap
  • 50 gram poedersuiker
  • 1 eetlepel limoncello

Bereiding

Verkruimel de bastognekoeken met behulp van een deegroller, hakmolen of keukenmachine. Schep de koekkruimels daarna in de glaasjes. Klop de mascarpone los met de suiker. Voeg hierbij de citroenrasp het sap van de citroen en de limoncello toe. Klop de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker. Meng de slagroom door het mascarponemengsel.

Doe het slagroom-mascarponemengsel in een spuitzak en spuit dit in de glaasjes. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *