Inktvis gevuld met Feta

Benodigdheden voor 2 personen

  • 2 kleine of 1 grote moot inktvis
  • 75 gram Griekse feta
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 1 Spaanse peper, ontpit en gesnipperd
  • 1 eetlepel verse munt
  • 1 eetlepel verse oregano
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper

Bereiding

Een mengsel maken van de feta, knoflook, Spaanse peper, munt, oregano, zout en peper en 1 eetlepel olijfolie. Mengen tot een smeuïg geheel. De inktvis vullen met het mengsel van feta. Dichtmaken met een satéstokje. 1 Eetlepel olijfolie in een koekenpan verhitten en de inktvis om en om bakken tot hij gaar is (circa 15 minuten).

TERUG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *